Despre filmul „Adevărul despre 7 aprilie”, Morari și Baghirov, NIT și comuniștii

Preluat de UNION, Vocea Basarabiei

O surpriză sub formă de un nou film-investigație dedicat evenimentelor din „7 aprilie 2009” – o revoltă înscenată ce a făcut victime printre tineri inocenți, nemulțumiți din naivitate sau din convingeri ferme de regimul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.  Un filmuleț fără autor (vezi FILMUL MAI JOS), adică cu autor dar care se teme sau nu vrea să își divulge numele și vocea reală. Dar chiar și fiind un produs mediatic anonim, acesta a reușit să atragă atenția publicului însetat de noi detalii despre misteriosul  „7 aprilie 2009”.

Morari – în trecut eroină, în prezent inculpată

După trei ani de revolta anti-comunistă, înscenată, dar cu mulți actori nevinovați manipulați și atrași involuntar într-un joc politic străin, avem puse pe tapet numele altor persoane, care se fac vinovate de cele întâmplate atunci. Un nume am menționat ieri, până la apariția filmului anonim. Este vorba despre Natalia Morari (Cine este Natalia Morari? Revoluţionară sau impostoare?), cea care a jucat unul din rolurile centrale, deși deghizată în eroină, după cum ne spune și filmulețul dat, accesibil pe Youtube după mai multe ore de la apariația lui pe Unimedia și ProTV Chișinău. Doamna prezentatoare de la PublikaTV nu a reușit să răspundă la întrebările revendicate în articol. Spre exemplu, de ce dânsa a fost iertată de Moscova și acum se bucură de un acces nestingherit pe teritoriul Rusiei, confruntându-se cu interdicții și imagine negativă până la evenimentele din 7 aprilie 2009?

Baghirov un blogger rus, devenit popular în RM

Un alt personaj este enigmaticul și bădaranul bloggerul Baghirov, care consideră Republica Moldova o gubernie rusească din care poate ieși și intra, atunci când îi poftește inima. Acest personaj a culminat topul știrilor din țară și a demonstrat caracterul provincial puternic al surselor media, autorităților și a țării în întregime. Dacă o țara întreagă discută aprins despre un blogger din eșalanoul secund din Rusia, înseamnă că lucrurile merg prost, într-o direcție greșită, doarece agenda publică trebuie să fie încărcată cu subiecte cu adevărat vitale pentru cetățenii simpli. De acord, Baghirov nu este un personaj simplu, ci din contra cotroversat, dar la el trebuie să se gândească organele de poliție și cele centrale, care ar trebuie să se autosesizeze în sfârșit. Dacă tot țara s-a făcut de râs cu acest blogger rus, atunci nu trebuie să existe vreo doză de rușine de a cere autorităților ruse extrădarea și judecarea lui în RM, pentru complicitate și co-organizarea evenimentelor din 7 aprilie 2009. Cu certitudine, în Rusia vor râde și vor spune că cetățenii ruși sunt sub protecția statului. Însă se poate de urmat exemplul Marii Britanii care a solicitat Moscovei transmiterea lui Andrei Lugavoi acuzat probat în moartea ex-colaboratorului serviciilor secrete Aleksandr Litvinenko. Dar până la acest moment mai este mult, iar autoritățile nu se vor încumeta să facă acest lucru până când nu vor avea mâinile dezlegate, prin apartenența la UE, fie și NATO. Trebuie să ne amintim însă că fostele republici-sovietice-surori – Țările Baltice au căpătat curaj și forță în voce față de Moscova, doar după ce s-au alăturat celor două blocuri. Cu toate acestea, în loc să fie catalogat și ridicat la nivel de „agent 007”, Baghirov trebuie banalizat și analizat în calitate de infractor, ce dispune de pile în cadrul autorităților moldovenești. Numele lui trebuie să aibă semnificație în dosare și ancheta de urmărire penală, dar nicidecum nu pentru opinia publică și posturile TV din țară, unele dintre care se fac complice la evadarea lui.

Tkaciuk, și iarăși despre Natalia Morari

Mark Tkaciuk a fost și rămâne un individ odios, care l-a manipulat și continuă să o facă cu liderul PCRM, Vladimir Voronin, intrat într-o capcană din care nu va putea ieși ușor, decât numai dacă nu va fi ajutat de organele de urmărire penală. Dar pentru că filmul prezentat  astăzi este anonim, va fi mai greu ca Tkaciuk și gașca lui să fie atrasă la răspundere. Or, se va spune simplu că filmul este o defăimare, o denigrare, montată pentru a se răfui cu comuniștii, care pe 7 aprilie au rezistat așa-numitei lovituri de stat aranjată de România. Totuși, sfetnicul lui Voronin poate figura în calitate de martor, iar Procuratura Generală este mai mult decât obligată să reia dosarul 7 aprilie, incluzând noi nume, personaje și probe. Dar pe baza unui filmuleț ANONIM, încercările autorităților vor fi zădarnice, iar rezultatul va fi practic nul. Comuniștii și alți implicați, inclusiv cei care astăzi participă, ba chiar și moderează emisiuni, trebuie tratați ca atare, iar o nouă Comisie specială pentru investigarea repetată, aprofundată și definitivă a evenimentelor din 7 aprilie trebuie înfiinațată fără întârziere. Aici însă se impune o întrebare logică: Dacă Baghirov a reușit să evadeze din țară, Morari moderează liniștit o emisiune, iar comuniștii se plimbă și instigă populația la ură interetnică și de altă natură, toate în perioada AIE-2, atunci cum va fi posibilă o anchetă obiectivă și exhaustivă cu privire la 7 aprilie 2009?  Oare este pisibilă o Comisiei funcțională și eficientă în condițiile unor pilele și complici ai acestor personaje, ce se regăsesc în actuala guvernare? La moment, nu putem avea această siguranță, mai ales că anumite dubii în acest sens au fost confirmate din neatenție, greșeală sau onestitate, de către Președintele Curții Constituționale Alexandru Tănase, dar și de avocatul Vitalie Nagacevschi.

Însă, nu toți sus-pușii din cadrul Alianței au teama de a nu fi dezvăluite careva tangențe sau legături cu personajele invocate, altfel, nu ar fi permis difuzarea unui film unde apare în vizor Natalia Morari, care a revenit la PublikaTV după ce televiziunea a intrat în conexiune cu compania Alcazar, unde figurează și Chiril Lucinschi, deputat PLDM. Lucrurile sunt deocamdată foarte încurcate, dar cred că cineva încearcă să șteargă urmele, căci nu în zadar a fost ridicată interdicția de a intra  pe teritoriul Rusiei pentru Natalia Morari înainte de aparația acestui film, care divulgă esența persoanei jurnalistei, fals popularizată drept eroina pricipală a „revoluției 7 aprilie”.

PCRM-ul peNIT 

Într-un articol recent („NIT-ul demontat, ce urmează?”), constatasem o serie de motive care au stat la baza retragerii licenței NIT. Dar mai este unul despre care vorbim acum și anume că PCRM a fost lăsat fără de NIT  în ajunul difuzării acestui film. De ce? Pentru că începând cu 3 ani în urmă și în mod regulat până în 2012, telespectatorii acestui post deveneau victimele unei manipulări și dezinformări, ce prezentau pe pașnicii protestari în rând cu provocatorii, trimiși de Tkaciuk, alte forțe necunoscute sau veniți de bunăvoie, iar protestele împotriva fraudării alegerilor fiind explicate drept tentativa unei lovituri de stat puse la cale de partidele actualmente la guvernare, la comanda Bucureștiului. Acum, însă comuniștii nu se pot justifica, fiind decapitați de un canal TV propagandistic atât de eficient în trecut.

Adevărul despre  „Adevărul despre 7 aprilie” 

Trebuie să recunoaștem cu toții că deși filmul „Adevărul despre 7 aprilie” aduce multe detalii inedite, acesta nu trebuie tratat ca adevărul absolut.

Primo, acesta a fost realizat sub anonimat, la fel după cum a și fost expediat. Respectiv, realizatorii nu sunt cunoscuți și nu pot fi verificați și chestionați în privința probelor oferite.

Secundo, în film nu este prezent numele și nici poze cu Vlad Filat, ceea ce creează anumite dubii în privința caracterului echidistant și scopului urmărit de autorii investigației. Fie că este vorba despre un filmuleț co-producție Vlad Filat&co. Sau poate totuși acest politician prezent activ în fața prostestarilor, pe 6-7 aprilie 2009, a fost scăpat din vedere accidental de realizatorii produsului mediatic?!

În loc de concluzie…

Cât de inventive nu ar fi partidele politice de la guvernare sau din opoziție, dar oamenii vor cere și vor căuta adevărul despre 7 aprilie 2009, cu tragerea la răspundere a întregului lanț de persoane și nu doar a unor „țapi ispășitori”. De aceea, le recomandăm să se concentreze pe continuarea anchetei, depistarea și pedepsirea celor vinovați.  Practica „hollywoodiană” perputează confuzia și dezinformarea cetățenilor cu privire la 7 aprilie 2009, de aceea, politicienii trebuie să revină la activități serioase, care să le ridice cât mai repede încrederea din partea populației cuprinse de anxietate.

Vizionați filmulețul pentru a vă convinge:

Explore posts in the same categories: 7 aprilie 2009, AIE-2, moldova, V. Voronin, Vlad FILAT

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

29 comentarii pe “Despre filmul „Adevărul despre 7 aprilie”, Morari și Baghirov, NIT și comuniștii”

 1. vlad Says:

  Procuratura si SIS ar trebui sa stie deja cine este autorul filmului. Foarte probabil, filmul e chiar o creatie a acestor structuri.

 2. Vitalicus Says:

  Sunt sigur ca Tănase când a spus că cineva demult cunoaște adevărul l-a avut în vedere pe Filat.
  De ce atunci Filat n-a facut public adevarul ? Dar nu cred ca a fost implicat, în film nici despre Ghimpu nu se spune nimic.

  • deniscenusa Says:

   Dar il vedem pe Chirtoaca in imagini. Doar am ridicat anumite intrebari. Poate fi si Ghimpu la mijloc, nu stie nimeni cu certitudine.

   • Siberiacul Says:

    Denis,
    eşti angajat de a-l „măscări” pe Dl Ghimpu!? De ce scrii: „Poate fi si Ghimpu la mijloc, nu stie nimeni cu certitudine.”
    Cu aşa „analiză” se poate de schimbat numele”Ghimpu” pe altele mii de nume. De ce adica cineva nu ar spune, întreba „Poate fi si Denis Cenuşă la mijloc, nu stie nimeni cu certitudine.”
    Alţii se pot întreba, precum că eşti „angajatul” Moscovei de a bate în Dl Ghimpu. Chiar şi în articolul tău cu „Felicitări” a-l ataci pe Dl Ghimpu – „Felicitari pentru Ghimpu! Filat alungat spre centru” (https://cenusadi.wordpress.com/2012/04/02/felicitari-pentru-ghimpu-filat-alungat-de-pe-segmentul-de-dreapta/). Reciteşte ce scriu forumiştii.
    Ţi-am mai scris, că copiilor celor care sunt din aceiaş parte a baricadei lupte politice cu propaganda Moscovei, (în cazul dat, lupta antiGhimpu) vine vremea şi le este ruşină de predicesorii lor. Gîndeşte-te la copii tăi
    E suspect. Cum de lămurit că pînă la apariţia filmului, sus numit de tine, scrii articolul „Cine este Natalia Morari? Revoluţionară sau impostoare?”. Ai ştiut de film, sau cineva ţi-a indicat să scrii articol antiMorari? Morari fiind folosită, deconspirată, lor deacuma nu le mai trebuie ea, dar le trebuie cine va ocupa locul ei?

   • deniscenusa Says:

    Sibereacule, repet intreci orice limite. In lupta ta darza pentru a-l sustine pe Ghimpu incerci sa manipuleze cu fapte si cu alte lucruri. Trebuie sa accepti opinii de orice natura despre liderul atat de puternic indragit de tine.

   • deniscenusa Says:

    Sibeareacule, inca o intrebare. Ce fumezi, bei sau administrezi? Imaginatia ta o ia razna 🙂 Ai fi bun la scris romane criminalistice, iar pe Mihai Ghimpu sa-l folosesti pe rol de robin hood, super man, agent 007 sau alte personaje de acest gen. Iti amintesc ca vei fi cenzurat daca vei continua cu atacuri la persoana si discutii pe langa subiect. Multumesc pentru intelegere.

  • Siberiacul Says:

   Dnii Ghimpu cu Chirtoacă au dat în judecată autorii filmului comunist despre 7 aprilie „Atac la Moldova” pentru denigrare, învinuirea precum că dînşii sunt implicaţi, cu ce ei categoric nu sunt de acord.
   Despre locul şi „autorii” uciderii lui valeriu Boboc sa aflat dupa ce Dnii Ghimpu cu Chirtoacă au prezentat filmul înregistrat de videocamera de pe clădirea Guvernului.

 3. gigi Says:

  Da, apare Chirtoaca, dar este prezentat in luminca pozitiva. La fel este prezentat tangential PLDM care facea inalniri neplatite, dar uite ca au fost miciunosi care au dat interviu cum ca ar fi altfel.
  Lupu atunci era in alta tabara, de aceea el nu apare deloc, iar Urecheanu nu mai conteaza actualmente pe scena politica.

  Noi fiind mici (ca tara si ca si caracter), nu putem sa ne punem cu Rusia, de asta toti politicienii nostri sunt redusi la tacere. Totusi ca sa satisfaca macar cumva „setea” de cunoastere a populatiei, cred ca tocmai ei (aie) au creat acest filmulet.

  Baghirov (urmaresc si blogul lui), este clar ca a avut o tangenta cu cele intamplate, dar cred ca isi atribuie prea multe merite.
  Pe langa asta filmuletul de azi are mici lacune informationale care ii reduc credibiliatatea. cu toate astea a venit cu niste chestii puse binisor cap la cap.
  sunt sigur ca organele de ancheta au detalii mult mai multe, insa nu sunt lasati sa vorbeasca pentru ca sunt interese diplomatice la mijloc, si cred ca au mai multi pufusor pe botisor, de asta se si abtin sa acuze, pentru ca odata condamnati de exemplu comunistii (tkaciuc & Co0, ar putea iesi la suprafata niste informatii care l-ar baga pe Nr.1, Nr.2 si Nr.3 in aceeasi oala.

  Astept cu nerabdare cartea lui Baghirov, desi cu siguranta o sa fie SF o buna parte de acolo, va fi si o parte de adevar.

  Pe de alta parte cum a zis Alex Cozer, nu conteaza cine si ce a facut ce schimbarile care (nu) au urmat…

  • vlad Says:

   gigi, cred ca ai dreptate in privinta filmului. O greseala (scapare sau mai curand cu buna stinta facuta) e si ca Rosca e prezentat la data de 7 aprilie ca vicepremier, el devenind de fapt vicepremier o luna mai tarziu!

 4. Avantissimo Says:

  1. Unimedia zice ca filmul a fost trimis prin mail anonim. Am download-at filmul de pe youtube si are 216 Mb. Un serviciu de e-mail gratuit de genul yahoo, gmail s.a. (de pe care se presupune ca a fost trimis filmul) permit atasarea fisierelor de max. 10 Mb. Poti trimite fisiere mai mari, dar deja trebuie sa ai server propriu de mail, care deja nu prea mai este anonim.
  2. Daca discutiile telefonice inregistrate difuzate in film apartin intr-adevar persoanelor numite, atunci apare intrebarea: cine a interceptat aceste persoane (banuiesc ca SIS-ul sau mai stiu eu ce organ) si cine a avut acces la aceste inregistrari pentru a le include in film?

  • Pavel Says:

   UNIMEDIA a primit un mail ce conținea link-ul la youtube, dar nu tot filmul.

   • Avantissimo Says:

    „Noaptea trecută, de pe un e-mail anonim (n.r. persoană care se prezintă Railean Teodor), către presa a fost expediat un film de 50 de minute despre 7 aprilie 2009.” – citat de pe Unimedia. Poate e greseala de exprimare.
    Ideea este ca toata povestea cu „anonimitatea” expeditorului e cusuta cu ata alba. Chiar daca au primit link-ul, exista user-ul de pe Youtube care a incarcat filmuletul. Daca sapi oleaca mai adanc, il gasesti. Intrebarea mea e alta: cine a avut acces la inregistrarile convorbirilor telefonice? Aici cercul autorilor filmului se strange un pic, fiind vorba de informatie care putea fi obtinuta doar de la 2-3 organe de forta…

 5. mariusmioc Says:

  Cînd o să terminaţi voi moldovenii de delimitările astea faţă de evenimentele din aprilie 2009, pe care continuaţi să le prezentaţi ca infracţiuni?
  Este o întrebare pe care mi-am pus-o chiar în 2009
  http://mariusmioc.wordpress.com/2009/04/10/un-gest-simbolic-infierat-pe-amindoua-malurile-prutului-arborarea-steagului-romanesc-la-chisinau/
  Regimul Voronin izbutise să găsească printre miile de participanţi la proteste (şi există destul material video care îngăduie identificarea participanţilor) una bucată cetăţean român, un oarecare Netaniahu.
  Unii anti-voronişti au găsit printre miile de participanţi la proteste una bucată cetăţean rus – pe acest Baghirov.
  Nu e mare diferenţă de inteligenţă între Voronin şi unii anti-voronişti cînd e vorba de analizarea evenimentelor din aprilie 2009.

 6. dario Says:

  Este ca in filmele cu prosti, politia (cozile de topor sovietice) a condus toate ostilitatile.

 7. taxatorul Says:

  Adevărul nu va ieși la iveală încă cel puțin 20 de ani

 8. noel Says:

  interesanta reactia PublikaTV, nicio reactie…

 9. Siberiacul Says:

  Denis,
  nu înţeleg de ce te superi, eu doar lupt pentru apărarea celor care sunt anticomunişti şi sunt atăcaţi de propaganda Moscovei & CO, (nu contează că este – Florecu, Florov sau Ghimpu).
  În zilile de astăzi, dar Ghimpu, ca lider de partid, este cu adevărat anticomunist şi este „duşmanul Nr3 a Rusiei”.
  Repet, familia noastră, alături de sute de familii, au pătimit de la procomunişti şi propaganda Moscovei.

  Eu doar am răspuns la atacurile tale antiGhimpu

  • MONTY Says:

   sunt deacord cu tine, Sibereacule, Ghimpu este ultima speranta a MD. PL este unica forta democrata care lupta cu Moscova, chiar daca acolo sunt multi agenti FSB, care se activeaza din cind in cind…
   O alta forta care la fel lupta cu Moscova, cit de banal nu ar suna sunt Comunistii !!!
   Imi veti spune ca aberez!! Mai lume mai uitati-va inca odata acest filmulet si veti vedea printre rinduri (sper ca puteti citi printre rinduri) … Comunistii sunt prea INDEPENDENTI si INCONTROLABILI fata de Moskva. Si chiar daca Moscova deschis sustine pe Voronin – Planul de baza a fost inscaunarea la putere a unui singur partid National care ar trebui sa cistige o majoritate in parlament, plus sa fie DOCIL 100% Moskovei: Nu ca Voronin, care in 2002, daca nu gresesc , a refuzat planul Cozac.
   Moskova, are nevoie de un (mai multe) partid(e) p-u ca atunci cind i se va cere o PREZENTA MILITARA pe piata rosie din 2010 – sa vina fara intirziere. Cum a spus premierul tarii , cind Gimpu a refuzat sa trimita soldatii la parada 9 mai :”Pot sa trimit soldatii din !!!!banii mei !!! ” Sau un alt exemplu, de docilitate si supunere Moskovei: Cind Ambasadorul Rus Kuzmin si-a batut JOC de tarisoara noastra in chip si vai, dar Min. Af. Externe din MD, care este condus la fel de ACELASI partid docil Moskovei –––––––––––––––– TACEA FARA RUSINE SI OBRAZ–––– numai cind Mosova ii permitea, Ministul (nu mai are importanta numele lui, e un pui de securist kgb-ist) mai „SPUNEA CEVA CU VOCE REDUSA” -ca nu cumva sa-si supere STAPINUL – PUTIN. Sau ultima, in loc sa numeasca PERSONA NON GRATA ACEST FASIST-AMBASADOR RUS CUZMIN – care si-a permis asa vorbe denigratoare d-e BAIATUL DE 18 ANI UCIS LA VADUL LI VODA…. Ce a facut acest Ministru al Afacer. Externe MD: – A TACUT. –––––––––––- CIT DE FRUMOS IN PRESA A FOST/ESTE SCRIS –––– AMBASADORUL RUS CUZMIN „PLEACA” – NOI MOLDOVENII L-AM ALUNGAT, NOI GUVERNUL AM INSISTAT SI EL A FOST TRIMIS ACASA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEA , CE PROSTII , SUNT SIGUR CA EL A PLECAT LA PENSIE, SI A PLECAT DE BUNA VOIE… – DAR NU CU O REPUTATIE PATATA LA SFIRSITUL CARIEREI – PERSONA NON-GRATA!!!!
   In fine, nu mai este loc p-u poieziile mele si voi termina ideia. ––––– IN RM A FOST ACTIVATA IUDA2 – si numele lui este Vlad FILAT si PLDM. El , filat, si-a lipit de el, nume NOTORII ca Tanase, Vieru, Nagacevschii, Godea , etc – a ridicat reitingul pina la peste 30% partidul , si apoi i-a alungat pe toti (NU VA PARE CA A MAI FOST ASA CEVA IN TRECUT???). A crezut, ca mai departe numele lui va tine partidul la acelasi nivel.
   Alt partid care este la fel DOCIL Moscovei, este PD (Diacov si Lupu). – ––––––––––––––––––––––––––––––-Iata si planul Moscovei de la 7 Aprilie09 – DEBARCAREA COMUNISTILOR SI IMBARCAREA PARTIDELOR PRO-MOSCOVA, dar care sa aiba aparenta ca sunt Nationale. P-u ca toata lumea intelege, ca cu comunistii voteaza numai rusii si batrinii, desigur sunt si moldoveni, dar ei sunt in minoritate acolo.

   • Siberiacul Says:

    De acord că şi în PL sunt infiltraţi foştii şi actualii kgb-işti. Dar oare unde ei nu sunt?
    De acord că şi PL nu este ideal (oare este cineva ideal?), dar actualmente aceasta este unica forţă politică credibilă proromână, anticomunistă, împotriva influenţei politicului Moscovei asupra RM, pentru retragerea Armatei Ruse de ocupaţie de pe teritoriul RM.
    Decretele Dlui Ghimpu, Preşedinte-Interimar, nu au fost susţinute nu doar de PCRM, dar şi de colegii din AIE („anticomunistă şi proeuropeană”?) – PLDM şi PD.
    În acelaş timp alt partid, PNL, care se proclamă proromân şi Unionist (nepropunînd nici un plan real de ReUnire) la fel ca şi propaganda Rusiei, comuniştii şi neocomuniştii bat în PL, Ghimpu şi Chirtoacă pentru că PL propune plan de ReUnirea prin Integrarea Europeană. În loc ca „unioniştii – acum urgent” să lupte pentru educarea populaţiei de la antiromânism spre românism şi proUnire (doar pînă cînd majoritatea populaţiei nu va avea această conştiinţă ReUnirea nu este posibilă) ei se luptă împotriva PL, Ghimpu şi Chirtoacă. Exemplu – în timpul alegerilor locale PNL a făcut front comun cu comuniştii, cu Dodon, împotriva lui D.Chirtoacă. La fel făcea şi Roşca cu lozinca „mâni curate” luptînd împotriva Dlor A.Moşanu, V. Matei, N. Dabija, Gr. Vieru,…
    Principiul ocupantului „Dezbină şi conduce” în RM se realizează cu succes timp de peste 20 ani
    În filmul sus menţionat se încearcă să se arate faţa adevărată a Rusiei, N. Morari, Tcaciuc, Baghirov. Dar pe blogul liderului PNL subtil se apără N. Morari şi atăcat Chirtoacă.

 10. SeRgiu Says:

  „…în film nu este prezent numele și nici poze cu Vlad Filat…” da si nici nu se spune de ce Natalia acum lucreaza la televiziunea lui Filat si de ce interviul exclusiv a lui baghirov a fost acordat anume publikai…
  daca sa admitem ca in acest film este adevar atunci eu nu cred ca baghirov avea sa-l denunte pe tkaciuc politiei care in acea perioada era sub comunisti… deci trebuia sa mearga la oponenti ca sa intoarca scenariul „bocom comunistilor” (dupa cum sa exprimat baghirov) si anume la filat care pe atunci se desena ca cea mai importanta forta. Deci concluzia mea este ca Filat a cunoscut scenariul inca inainte de a fi pus in aplicare dar nu a intervenit si ulterior la acoperit pentru a scoate devidende personale din el…. asta desigur daca este sa admitem ca in film este adevar.

  • deniscenusa Says:

   Sergiu, cred ca ai dreptate, nu mi-a ajuns spatiu sa lansez aceasta ipoteza, dar tu ai completat. Merci!

   • Siberiacul Says:

    Denis,
    părerea mea, că din toate comentariile la filmul sus menţionat, comentariul tău este cel mai bun. Aici eşti Bravo.
    E de înţeles, că toată vremea este loc şi de mai bun.

 11. vlad Says:

  Sergiu, pe atunci nu Filat se desena cea mai importanta forta, ci Dorin Chirtoaca!

  • Siberiacul Says:

   Greşeşti! Cine avea forţă, ca în timpul regimului Voronin, să facă mitinguri? Cine la alegerile de atunci a luat mai multe voturi?


 12. […] 1. “Un alt personaj este enigmaticul și bădaranul bloggerul Baghirov, care consideră Republic… Like this:LikeBe the first to like this post. Explore posts in the same categories: Uncategorized […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: